Femme Fusion Samen Fit Challenge

Empower jezelf en versterk elkaar

Samen Fit tijdens de Corona Crisis

Het is een bizarre tijd. Wat voor ons 'gewoon' was, is het niet meer. Onze vaste cappuccino spot, favoriete terrasjes en sportscholen kunnen we niet meer bezoeken. Thuis werken is voor sommige het nieuwe werken, anderen kampen weer met extra werkdruk of juist weinig tot geen werk of klanten. Ineens beseffen we weer wat meer wat we in het dagelijkse leven meer kunnen waarderen.

Tegelijkertijd moeten wij waakzaam zijn om onszelf niet te verliezen aan al het negatieve nieuws om ons heen. En door de risico's om naar buiten te gaan, gaat onze conditie en fitheid helaas achteruit. Maar dit hoeft niet!

De afgelopen weken hebben wij flink geëxperimenteerd met slechts 30 minuten Femme Fusion per dag  en de resultaten zijn verbluffend!  De deelnemers kregen een beter humeur, voelden zich energieker en vooral fit en trots!

Daarnaast was het ook fijn om in contact te komen met andere vrouwen en elkaar te motiveren. Met een (online) train buddie en afspraak is de kans dat je daadwerkelijk mee blijft doen groter!  

"Als het niet live met andere meiden zou zijn, zou ik minder geneigd zijn om deel te nemen. De interactie met de andere meiden is juist het punt wat het leuk maakt. Zonder hun zou ik het meedoen met een online filmpje makkelijker uitstellen."  -Wandana 

Wat is Femme Fusion?

Femme Fusion is een combinatie van dans, meditatie en powervrouw training. De onderdelen en de opbouw is zorgvuldig geselecteerd en rekening houdend met het opladen en ontladen van jouw mentale gemoedstoestand en je fysieke conditie en de daarbij belangrijkste spiergroepen en vaak ook veel voorkomende probleem gebieden voor vrouwen. Denk hierbij aan: de grote rugspier, onderrug, trapezius, borstspier, schouders, buik, torso spieren, dijspieren en hamstrings. 

Voor wie is Femme Fusion?

Femme Fusion is ideaal voor vrouwen die door omstandigheden niet regelmatig in de gelegenheid zijn om hun wekelijkse sport doel te behalen. Maar ook regelmatige sporters kunnen door deze dagelijkse boost mentale en fysieke conditie en fitheid goed te onderhouden. 

Daarnaast is het ook fijn om even in contact te komen met andere vrouwen en elkaar te motiveren. Met een (online) train buddy is de kans dat je daadwerkelijk mee blijft doen groter!  

Wanneer is Femme Fusion?


De lessen zijn elke maandag t/m vrijdag 12:00 uur. Probeer wel 15-5 minuten voor aanvang in te loggen voor de pre-work out (gezellig gesprek of visualisatie oefening). 

Bij genoeg animo is er ook een after-work-out om 19:00 uur. Dit wordt in onze groepapp aangegeven/bepaalt. 

Wil jij ook:

 

 • Een beter humeur?

 • Je fit voelen?

 • Gemotiveerd worden door een online train buddie?

 • Leuke work outs uitproberen?

 • Aan je conditie werken?

 • Leren dansen?

 • Met een trots gevoel deze crisis afsluiten?

 • Lol hebben met elkaar?

 • Zonder sociale druk de work out naar eigen kunnen uitvoeren?

 • Gelijk na de work out onder de douche kunnen springen?
   

Heb jij op meer dan drie vragen ja geantwoord? Wacht dan niet langer!!

L